• A pályázati kiírásban szereplő témának megfelelő bármilyen pályaművel. A stílus és a kézműves technika szabadon választott, készülhet kép, plakát, installáció, oktató- vagy szóróanyag, transzparens, képregény, de más kreatív, figyelemfelhívó, edukatív jellegű alkotás is. Egy nagyobb közös vagy több kisebb alkotással is lehet pályázni.

 • A kész pályaműveket csak a nyertesektől fogjuk elkérni, a pályázat során azokat nem kell elküldeni, csak egy fotót kell feltölteni a pályaműről a pályázati oldalon.


 • A pályaműveket a Cetelem Zöldsuli Pályázat és jelentkezés aloldalán a Jelentkezési űrlap hiánytalan kitöltésével lehet feltölteni.

 • Igen, mivel a Cetelem Zöldsuli pályázaton osztályközösségek vehetnek részt, így egy kapcsolattartó több osztály pályázatát is feltöltheti, de a pályázatoknak jól beazonosíthatóaknak kell lenniük.


 • Nem, egy pályázathoz egy fotót lehet feltölteni az oldalunkon, amely a pályaművet ábrázolja. A fotón kizárólag a pályamunka szerepelhet. Az adatvédelmi szabályok betartása érdekében személyek (gyerekek, tanárok stb…) nem szerepelhetnek a fotón. Amennyiben az osztály több perspektívából is szeretné megmutatni az elkészült művet, fotomontázs készítésével egy képen is megteheti.

 • Az osztályokat bárki benevezheti, de azt javasoljuk, hogy ezt vagy tanár, vagy iskolaigazgató tegye, hiszen a pályázathoz az iskolai alapítvány adataira is szükség van. Természetesen amennyiben ezt a szülő, vagy SZMK képviselő is tudja, ő is nevezheti az osztályt. Az alapítvány adatait a pályázaton nyerteseknél ellenőrizzük.

 • Sajnos abban az esetben, ha az iskolában nem működik alapítvány, úgy az iskola osztályai nem tudnak részt venni a pályázaton, mivel az esetleges nyeremény kifizetése az Alapítványon keresztül történik.

 • A pályázatot magyarországi általános iskolák részére írtuk ki. Amennyiben intézményük részét képezi általános iskola, várjuk pályázatukat.

 • A feltöltött pályaművek a szervezők jóváhagyása után, a szavazás indulásakor, egyszerre jelennek meg az oldalon. A szavazás 208. december 05-én 14:00 órakor indul. A feltöltött pályaművek csak a jóváhagyást követően jelennek meg az oldalon. Ha a feltöltött pályaművek ekkor sem jelennek meg az oldalon, a zoldsuli@cetelem.hu e-mail címen kérjük jelezni!

 • A sikeres feltöltésről felugró (pop-up) ablak értesíti a feltöltőt. A feltöltött pályaművek a szervezők jóváhagyása után, a szavazás indulásakor, egyszerre jelennek meg az oldalon. A szavazás 2018. december 05-én 14:00 órakor indul. A feltöltött pályaművek csak a jóváhagyást követően jelennek meg az oldalon. Ha a feltöltött pályaművek ekkor sem jelennek meg az oldalon, a zoldsuli@cetelem.hu e-mail címen kérjük jelezni!

 • A kész mű(vek)ről 1 db fotót vagy fotómontázst kell készíteni, és feltölteni a Cetelem Zöldsuli Pályázat és jelentkezés aloldalán (link) a Jelentkezés űrlapra.

  Az elkészült pályaművekről képi anyagot kérünk, melyen kizárólag maga az alkotás látható, személyek a képen nem szerepelhetnek! A pályázati felületre általános tömörített fájlformátumok (pl.: jpg, png, bmp, tiff) tölthetőek fel.

 • A GDPR szabályozás értelmében a kiíró 14 év alatti gyermek esetében kizárólag írásos szülői hozzájárulás esetén lenne jogosult a 14 év alatti gyermekről készült fénykép kezelésére. Mivel a nyilatkozatok begyűjtésével és kezelésével kapcsolatos felelősséget nem tudjuk vállalni, ezért a pályázati feltételekben kizárunk minden olyan fotót, amin személyek is láthatóak. 

 • Egy osztály egy pályamunkával indulhat a pályázaton, hiszen az osztályok adataival tudjuk megkülönböztetni az egyes pályaműveket.

 • A pályázatokra a Cetelem Zöldsuli oldal Szavazás menüpontjában lehet. A szavazás 2018. december 05-én 14:00 órakor kezdődik, és december 17-én 14:00 óráig tart.

 • Egy felhasználó egy pályázatra csak egyszer tud szavazni. A szavazás csak akkor érvényes, ha a megadott e-mail címre megérkezik a jóváhagyó e-mail, és azt érvényesíti a szavazó.

 • Egyes szolgáltatóknál előfordul, hogy a biztonsági beállítások miatt a visszaigazoló e-mailt spamként érzékeli. Kérjük, ellenőrizze spam ládáját! Ha ott sem találja a visszaigazoló e-mailt, kérjük írjon a zoldsuli@cetelem.hu e-mail címre!

 • A Cetelem Zöldsuli pályázatán nyertes osztályok nyereményüket kizárólag az osztályok erdei iskolai táboroztatására használhatják fel. A nyereményből lehetséges a táborozás költségeinek csökkentése, de arra is lehetőség van, hogy egy olyan programra fordítsák, amely a tábor ideje alatt, a tábor helyszínén kerül megrendezésre, és azon a nyertes osztály vesz részt. A felhasználást írásos élménybeszámolóval szükséges igazolni.

 • A nyereményeket a nyerteseknek 2019. augusztus 31-ig kell felhasználniuk, a felhasználást írásos élménybeszámolókkal kell igazolni, amelyet a zoldsuli@cetelem.hu e-mail címre kell megküldeni 2019. szeptember 30-ig.

 • Az erdei táborokról írásos élménybeszámolót kell készíteni, és a zoldsuli@cetelem.hu e-mail címre kell elküldeni 2019. szeptember 30-ig.