Cetelem a Zöldebb Környezetért!

Cetelem Zöldsuli program

A Cetelem Zöldsuli programot 2011-ben indítottuk el azzal a céllal, hogy a legifjabb generáció figyelmét felhívjuk a környezet védelmének és megóvásának fontosságára. Legmeghatározóbb értékeink, élményeik közül sokat az iskolában töltött évek alatt szerzünk, ezért kulcsfontosságúnak tartjuk, hogy a környezettudatos, felelős gondolkodás mielőbb megjelenjen a diákok mindennapjaiban.

Általános iskolai osztályok jelentkezését várjuk pályázatunkra, ahol összesen harminc osztály nyerhet egyenként 150 000 forintos támogatást erdei iskolai táborozásra.

A program fontos erőssége, hogy a nyerteseket kétféle módon választjuk ki: a díjazottak feléről online szavazás dönt, másik felét a program zsűrije választja ki. Az internetes szavazásnak köszönhetőenképesek vagyunk közösségeket (diákok, tanárok, szülők, rokonok, ismerősök) megmozgatni, bevonni egy jó cél érdekében. Ugyanakkor a klasszikus, szakmai zsűri általi elbírálással azoknak a pályázóknak is lehetőséget nyújtunk a támogatás elnyerésére, akik pl. infrastrukturális okból alacsonyabb szavazatszámra számíthatnak egy online megmérettetésen, viszont értékes pályázati anyagot nyújtottak be.